Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Van aluminium profiel tot design style voor elk terras

Van aluminium profiel tot design style voor elk terras

Aluminium: die onderhoudsvriendelijke en 100% recycleerbare grondstof ligt aan de basis van elke Renson terrasoverkapping. Strak afgewerkt en duurzaam na alle zaag-, frees-, las-, schuur- en poederlakwerk die de ruwe profielen tijdens het productieproces in de gloednieuwe Renson Outdoor site in Kruisem/Nazareth doorlopen. Maar het gaat verder, want ook tuinelementen zoals zitbanken en bloembakken, gevelbekleding, carports en pakketbrievenbussen worden er uit hetzelfde aluminium vervaardigd. Een totaalconcept dat ervoor zorgt dat alles rondom het huis dezelfde consequente look&feel krijgt. Strak afgewerkt en vlekkeloos geïnstalleerd dankzij een sterk uitgebouwd netwerk van degelijk opgeleide Renson Ambassadors.

Een structuur op maat, daarmee begint het. En die is uitgerust met draaibare (of in het geval van de Camargue Skye zelfs ook openschuifbare) lamellen in het dak. Geschikt voor aanbouw, los in de tuin of (zonder de verticale kolommen) zelfs inbouw in elk soort dak of oversteek heeft Renson een oplossing in het assortiment voor elk type (dak)terras. Passend in het ontwerp van eender welke woning, penthouse of tuin.

De ontelbare opties en personalisatiemogelijkheden, maken van elke Renson terrasoverkapping onversneden maatwerk. Screens, glazen schuifwanden of Loggia-schuifpanelen zorgen voor bescherming tegen de wind, ingebouwde led-verlichting, verwarming en bluetooth muziek voor de sfeer. En ook op maten en kleurkeuzes staan geen grenzen. 6 design styles helpen je op weg voor de juiste combinaties van kleuren en texturen. Ontdek ze hier: www.renson-outdoor.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details