Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Skantrae neemt deurenassortiment Bruynzeel over

Skantrae neemt deurenassortiment Bruynzeel over

Sinds 1 oktober jl. is het deurenassortiment van Bruynzeel verkrijgbaar bij de vertrouwde verkooppunten van Skantrae. Deli Home heeft hiertoe besloten om zo een compleet aanbod deuren binnen Skantrae aan te kunnen bieden en de positie van het merk als deurenspecialist te verstevigen. Het gaat om binnendeuren, binnendeurbeslag en schuifdeursystemen. Bruynzeel blijft het vertrouwde kwaliteitsmerk voor horren en vloeren.

Versterking deurenassortiment Skantrae

Skantrae is al meer dan 40 jaar actief als deurenspecialist op de Nederlandse markt. Mede dankzij deze langjarige ervaring had het reeds een sterk assortiment als het gaat om binnen- en buitendeuren. Zo claimen zij met haar uitgebreide assortiment altijd een passend antwoord te hebben, wat de vraag van de klant ook is. Die claim heeft het merk sinds 1 oktober dus extra kracht bijgezet, nu ook binnendeuren, binnendeurbeslag en buitendeuren van Bruynzeel aan het assortiment zijn toegevoegd.

Bruynzeel verdwijnt niet

De overname van het deurenassortiment betekent niet dat Bruynzeel verdwijnt. Het merk, met haar 120 jaar ervaring in specialistische interieuroplossingen, blijft de vertrouwde leverancier van kwalitatief hoogwaardige horren en vloeren. Met een luisterend oor voor de wensen van de klant en oog voor kwaliteit, comfort en design, blijft Bruynzeel in zowel Nederland als België hun assortiment horren en vloeren voeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details