Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuws

heroal op de BAU ONLINE 2021

heroal neemt deel als Eventpartner Gold op BAU ONLINE 2021.

Naamloos-1 kopiëren
De aluminium-systeemhuis heroal neemt deel aan BAU ONLINE als Eventpartner Gold en presenteert nieuwe systeemoplossingen en services op zijn digitale beursstand. © heroal

11 januari 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Het aluminium-systeemhuis presenteert nieuwe ontwikkelingen en highlights uit het bestaande systeemportfolio voor de betere woning- en projectbouw, die qua functie en vorm optimaal op elkaar zijn afgestemd, evenals digitale diensten voor efficiëntere en meer betrouwbare procedures en samenwerking

Als jarenlange exposant op de BAU zal heroal BAU ONLINE ondersteunen als Eventpartner Gold. Als gevolg hiervan zal heroal de belangrijkste thema’s aan de hand doen in de vorm van live presentaties, korte interviews en films tijdens live-conferenties op de beurs, videogesprekken en een ‘landings’pagina als digitale beursstand.

De focus voor de systeemaanbieder ligt op oplossingen voor de betere woning- en projectbouw, waarbij verschillende belangrijke thema’s op de beurs aan bod komen.

In het kader van het thema “Uitdaging klimaatverandering” worden door heroal op de beurs onder andere innovaties getoond op het gebied van screen zonweringssystemen die zorgen voor warmte-isolatie en een aangenaam binnenklimaat in gebouwen, die zowel functioneel als esthetisch zijn. heroal presenteert onder andere de nieuwe geleidingsrail van de heroal VS Z, die met een aanzichtbreedte van slechts 25 millimeter nieuwe maatstaven in de markt zet, nieuwe soorten stof met tot 100 % bescherming tegen zonne- en UV-stralen en een nieuwe onderlijst die volledig kan worden geïntegreerd.

Met betrekking tot de “Toekomst van het wonen” toont heroal producten op het gebied van raam-, deur- en schuifsystemen. Op de voorgrond staat hierbij een portfolio van oplossingen dat optimaal is afgestemd op de gebouwschil, wat bijdraagt aan meer wooncomfort en levenskwaliteit door prestatiekenmerken als warmte-isolatie, geluidsisolatie, en veiligheid. Het aanbod creëert individuele en duurzame leefruimtes, een hoge mate van planningszekerheid en harmonieuze ontwerpmogelijkheden en wordt gekenmerkt door een bijzonder efficiënte productie.

Met de digitalisering langs verschillende processtappen van samenwerking, die procedures efficiënter en veiliger maken en klanten de best mogelijke ervaring van samenwerking bieden, sluit heroal bij het centrale thema “Digitale transformatie” aan. Zo presenteert heroal onder andere de nieuwe heroal Configurator, waarmee systemen online kunnen worden geconfigureerd en worden besteld.

Uitgebreide informatie over de op de beurs gepresenteerde systemen en services vindt u op www.heroal.de/bau-munich

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%