Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
App voor de dakdekker boordevol technische informatie

App voor de dakdekker boordevol technische informatie

Met de introductie van de Dakassistent heeft Wienerberger het spiekboekje voor de dakdekker in ere hersteld. De gedrukte zakformaat-uitgave is doorontwikkeld tot een handige app met altijd actuele kennis over de dakpannen van de keramisch producent, inclusief technische tekeningen, bijpassende daktoebehoren en instructievideo’s.

Vroeger had menig dakdekker het spiekboekje van Wienerberger in zijn broekzak. Om snel te controleren of hij de juiste panhaak of schroef in handen had. Het boekje is terug in de vorm van een app: de Dakassistent. De dakdekker vindt er het volledige assortiment dakpannen van Wienerberger, inclusief technische detailtekeningen en daktoebehoren zoals panhaken, nok- en hoekkeperrollen en loodvervangers. Dankzij de ingebouwde hellingshoekmeter is de dakhelling makkelijk te bepalen. Korte instructievideo’s lichten stap voor stap het gebruik en de toepassing toe.

Gratis downloaden

De Dakassistent komt bijvoorbeeld van pas als je in de bouwmaterialenhandel op zoek bent naar niet-keramische daktoebehoren bij het panmodel waarmee je aan de slag gaat. Of als je op de bouwlocatie aan de hand van het filmpje uit de app nog even wilt controleren of je de juiste werkwijze hanteert. Met de Dakassistent is ieder dak gemakkelijk en efficiënt te leggen. Wienerberger wil er het werk van haar klanten mee vergemakkelijken en ze ontzorgen.

De app is gratis te downloaden in de Google Play Store of Apple App Store. Meer informatie en een animatie waarin kort en duidelijk uitgelegd wordt hoe de app werkt op: https://www.wienerberger.nl/dakassistent.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details