Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Sectornieuws

VEKA zet de trend in hefschuifdeuren

Een woonkamer die baadt in daglicht en een vorstelijk uitzicht biedt op de tuin. Voor veel mensen is dat het summum van woongenot. VEKA tilt het woongenot nu naar een nieuw, ongekend niveau. Met VEKAMOTION: het innovatieve concept voor hefschuifdeuren. Steeds meer woonconsumenten willen een sfeervol huis met veel glas, waar daglicht rijkelijk naar binnen […]

artikel2_l

20 december 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Een woonkamer die baadt in daglicht en een vorstelijk uitzicht biedt op de tuin. Voor veel mensen is dat het summum van woongenot. VEKA tilt het woongenot nu naar een nieuw, ongekend niveau. Met VEKAMOTION: het innovatieve concept voor hefschuifdeuren.

Steeds meer woonconsumenten willen een sfeervol huis met veel glas, waar daglicht rijkelijk naar binnen stroomt. Met VEKAMOTION kunnen bouwers, architecten en kozijnfabrikanten eenvoudig aan deze wensen voldoen.

Meer licht én fraaier uitzicht

VEKAMOTION geeft licht nog meer ruimte. VEKAMOTION heeft namelijk smallere profileringen, waardoor het kan worden gecombineerd met grotere glasoppervlakken. Daarnaast hebben de profileringen ook een esthetisch voordeel. Ze zorgen voor smallere aanzichtbreedtes die het uitzicht verfraaien. Bovendien biedt VEKAMOTION tal van mogelijkheden om aan te sluiten bij de woonsituatie. Bezoekers van Polyclose kunnen diverse uitvoeringen van VEKAMOTION bewonderen, waaronder een variant waarbij het vaste deel een minimaal aan profiel en een maximaal aan glasoppervlakte heeft.

De kwaliteit waar VEKA om bekend staat

VEKAMOTION geeft consumenten wat ze willen: een strakke, moderne uitstraling en veel meer
daglicht. Tegelijkertijd zijn zij verzekerd van topkwaliteit. Net als alle andere VEKA profielen voldoen ook de smallere VEKAMOTION profielen natuurlijk aan de hoogste kwaliteitsnorm: klasse A conform EN 12608. Ook deze profielen zijn dus dikwandig, waardoor ze sterkere hoeken hebben en schroeven beter vastzitten. Daarbij zijn de profielen berekend op triple glas tot 54 mm dikte, waardoor met VEKAMOTION uitstekende isolatiewaarden kunnen worden bereikt.

Praktisch systeem voor kozijnfabrikanten

VEKAMOTION stelt bouwers, architecten en kozijnfabrikanten in staat om in te spelen op actuele woonwensen. Voor kozijnfabrikanten komt daar nog een voordeel bij: VEKAMOTION is veel productievriendelijker dan conventionele systemen. Dit komt doordat de hefschuifdeur uit minder onderdelen wordt opgebouwd. Handig is verder dat VEKA een onderdorpel levert die helemaal is afgestemd op VEKAMOTION. Kortom, een noviteit die u beslist moet zien!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%