Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Ontdek onze verassende nieuwe modellen Intersteel

Ontdek onze verassende nieuwe modellen Intersteel

Deurkruk Trento in drie opvallende finishes

Wat opvalt aan het design van deurkruk Trento is de greep, die vanuit de knik eerst smaller wordt en daarna weer breed eindigt. De greep ligt zodoende lekker in de hand en heeft een speelse uitstraling. De deurkruk is uitgevoerd in messing en is beschikbaar in drie opvallende finishes. Voorzien van een mat zwarte coating heeft de Trento een vintage uitstraling met een industrieel accent. De versie in nikkel wordt eerst gepolijst en daarna voorzien van een nikkel laag. Vanwege de gepolijste structuur krijgt het nikkel een glanzende uitstraling. De derde is messing getrommeld, waarbij de deurkruk een trommelbehandeling ondergaat die een matte, klassieke uitstraling geeft.

De rozet heeft zichtbare schroefgaten en een afmeting van ø50×5 mm. Vanzelfsprekend zijn in dezelfde kleuren ook de bijpassende accessoires zoals rozetten met sleutelgat, profielcilindergat en toilet- en badkamersluitingen verkrijgbaar. Dit product wordt per paar geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor montage.


Maak van uw deur een echte eyecatcher met deurkruk L/L Bol

Deurkruk L/L Bol met ronde rozet is uitgevoerd in messing en beschikbaar in een tweetal kleuren. U kunt kiezen voor een uitvoering met een mat zwarte coating, en voor een versie die een trommelbehandeling heeft ondergaan. Mat zwart is de trendkleur van dit moment en combineert goed met veel andere kleuren terwijl messing getrommeld juist een klassieke uitstraling heeft. Kenmerkend voor het design van deze deurkruk is de ronde bol in de knik van de kruk. De rozet heeft zichtbare schroefgaten en heeft een afmeting van ø50×5 mm.

Ook bij de L/L Bol zijn bijpassende accessoires zoals rozetten met sleutelgat, profielcilindergat en toilet- en badkamersluitingen verkrijgbaar. De deurkruk wordt per paar geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor montage.


Nieuw in de collectie! Stijlvolle mat zwarte deurgrepen

Intersteel heeft het assortiment uitgebreid met twee nieuwe modellen deurgrepen die qua design met elkaar contrasteren. Waar de U-vorm een ronde greep heeft met ronde hoeken en een zachtere uitstraling, heeft deurgreep Vierkant een vierkante greep met twee rechte hoeken en een strakke uitstraling. Kies de greep die het best bij uw interieur past. Beide grepen zijn vervaardigd uit roestvast staal en daarna voorzien van een mat zwarte coating. U kunt de deurgrepen gebruiken voor zowel enkele als dubbele deuren en ze zijn zowel per stuk als per paar beschikbaar. Ook zijn deze deurgrepen geschikt voor zowel houten binnen- als buitendeuren. De hartafstand van de montagepunten is 300 mm. De producten worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor montage.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details