Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Sectornieuws

Onlevel, overal en altijd, wanneer u ons nodig hebt!

Als er iets is dat we geleerd hebben in deze periode, dan is het wel dat we dankzij de digitale wereld kunnen doorwerken, vanaf iedere plek. Er zijn meer mensen die thuis werken dan ooit. Nieuwe manieren van communiceren worden massaal omarmd, zoals videobellen en WhatsApp zakelijk inzetten. Mailverkeer was nog nooit zo belangrijk. Iedereen […]

onlevel_webshop_screen_englisch

28 september 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Als er iets is dat we geleerd hebben in deze periode, dan is het wel dat we dankzij de digitale wereld kunnen doorwerken, vanaf iedere plek. Er zijn meer mensen die thuis werken dan ooit. Nieuwe manieren van communiceren worden massaal omarmd, zoals videobellen en WhatsApp zakelijk inzetten. Mailverkeer was nog nooit zo belangrijk. Iedereen staat zakelijk met elkaar in verbinding via het internet.

Wij zijn dan ook verheugd u te mogen meedelen dat Onlevel een steentje bijdraagt aan uw zakelijke efficiëntie, ongeacht waar u of uw medewerkers zich ook bevinden. Ongeacht het tijdstip van de dag, welke dag dan ook. Met gepaste trots kunnen we u melden dat de lancering van de Onlevel-webshop een feit is!

Een bestelsysteem dat het verschil maakt Onlevel heeft kosten noch moeite gespaard om u via de webshop toegang te geven tot het volledige assortiment aan onderdelen voor balustrade systemen, valbeveiligingen, glasklemmen en alle andere zaken die zo kenmerkend zijn voor ons bedrijf. Met een eigen account kunt u wanneer het u het beste uitkomt gewoon de zaken die u nodig heeft bestellen. Heel erg handig wanneer u vanuit huis werkt, of wanneer u op een project constateert dat u iets te kort komt. Denkt u zich eens in hoe gemakkelijk het is wanneer u moeiteloos uw bestelling kunt doorgeven aan ons, wanneer u na kantoortijd op de zaak of thuis bent en alles graag voor de volgende dag geregeld ziet! Met de nieuwe Onlevel-webshop kan het allemaal.

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op www.onlevel.com en maak kennis met ons zeer veelzijdige bestelsysteem, dat in niet minder dan 7 talen ter beschikking staat. We wensen u alvast veel plezier met het bladeren door de talloze webpagina’s aan producten! Verder hopen we dat u, uw familie en uw medewerkers gezond door de Coronacrisis komen, blijf veilig en gezond. Wij verheugen ons er alvast op om u weer onder normale omstandigheden te mogen bezoeken, wanneer dat weer kan.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%