Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Het slimme hijshulpmiddel voor het plaatsen van glas onder een overstek

Het slimme hijshulpmiddel voor het plaatsen van glas onder een overstek

Plaats u wel eens glaselementen onder een overstek binnen maximaal 2 meter van de gevellijn? VIAVAC heeft hiervoor een slim hijshulpmiddel ontwikkeld, namelijk dé VIAVAC Counter Balancer.

De VIAVAC Counter Balancer (CBL-1000) is ontworpen om elke montage tot 1.000 kg binnen de gevellijn uit te voeren. Middels een contragewicht wordt het glaselement in de juiste positie gezet, waardoor u het element nauwkeurig kunt positioneren.

Uitstekend te combineren met onze assortiment vacuüm hijsgereedschap

De glaszuigers van VIAVAC en de Counter Balancer zijn uitstekend met elkaar te combineren. Met de VIAVAC GBX hijst u glaselementen tot 800 kg. En mocht u genoodzaakt zijn om kleine glaselementen direct onder het overstek te plaatsen, dan kunt u hiervoor de VIAVAC GBL inzetten. Met het verkorte ophangoog is hijsen in kleine ruimtes een fluitje van een cent.

Altijd de juiste glaszuiger

De glaszuigers van VIAVAC zijn 360 graden draaibaar en hebben een 90 graden kantelmechanisme. Het draaien en kantelen komt goed van pas wanneer glaselementen onder een overstek geplaatst moeten worden en bij ramen waar de glaslatten aan de binnenkant van het kozijn gemonteerd zijn. Ook gebogen glas kan op een snelle en eenvoudige manier geplaatst worden, dankzij de VIAVAC compact GB2-300/R800.

Geschikt voor elke type kraanmachine

Beschikt u over een autolaadkraan, mobiele kraan of minikraan? Dan kunt u gemakkelijk de VIAVAC Counter Balancer gebruiken bij het plaatsen. Mede door zijn afmeting is de Counter Balancer eenvoudig te transporteren.

Uitproberen? Huren is ook mogelijk!

Naast koop, zijn onze vacuüm hijsgereedschappen ook te huur. Wij beschikken over een ruime huurvloot waardoor vrijwel altijd het door u gewenste apparaat beschikbaar is. Daarnaast biedt onze transportservice de mogelijkheid om op locatie te bezorgen. Geef via onze website door wat uw wensen zijn, dan zorgen wij ervoor dat u met een optimaal samengesteld vacuüm hijsapparaat aan de slag kunt..

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details