Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Ramen en deuren

Comfort zodra je de drempel overstapt met paneeldeuren van Aluprof

De voordeur is het visitekaartje van een modern huis. Dit wordt niet alleen gekenmerkt door esthetiek maar bovenal door hoge veiligheids- en duurzaamheidsnormen. In antwoord op deze behoeften heeft ALUPROF een serie paneeldeuren uitgebracht op basis van de systemen MB-70, MB-86 en MB-104 PASSIVE. In verband met de uitbreiding van het aanbod is er een […]

rk5090aranzno_kozak-aluproof

28 september 2020 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

De voordeur is het visitekaartje van een modern huis. Dit wordt niet alleen gekenmerkt door esthetiek maar bovenal door hoge veiligheids- en duurzaamheidsnormen. In antwoord op deze behoeften heeft ALUPROF een serie paneeldeuren uitgebracht op basis van de systemen MB-70, MB-86 en MB-104 PASSIVE. In verband met de uitbreiding van het aanbod is er een speciale aanbieding van start gegaan.

Veiligheid als prioriteit

Met de zorg voor comfort en veiligheid van de klant heeft ALUPROF moderne aluminiumsystemen voor paneeldeuren vervaardigd. Deze hoogwaardige constructie garandeert bestendigheid tegen weersinvloeden. Eigenschappen als de luchtdoorlatendheid en waterdichtheid voldoen bovendien aan de hoogste normen op het gebied van thermo-isolatie. De draagconstructie van de deur is een erkend systeem van ALUPROF: MB-70, MB-86 of MB-104 Passive. De lichte, stijve, bestendige aluminiumprofielen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten thermo-isolatie, naar gelang de behoeften van de klant. Ten behoeve van de veiligheid zijn de paneeldeuren uitgerust met oplossingen uit anti-inbraakklasse RC2.

Toegesneden op de klant

Onbetwiste voordelen van de voordeursystemen van ALUPROF zijn de esthetiek en afwerkingsvrijheid. Het assortiment is uitgebreid met enkele tientallen unieke patronen en verschillende configuraties van sierelementen, glas, frezen en metalen onderdelen.  Ook is er keuze uit 24 houtachtige lagen en alle kleuren uit het RAL-palet. Om volledig aan de individuele behoeften van de klant te voldoen heeft ALUPRO een nieuwe systeemvariant in beton- en steenmodel ingevoerd als antwoord op de huidige binnenhuistrends. De verscheidenheid aan oplossingen maakt dat ieder huis de perfecte voordeur kan krijgen. Ruiten zijn verkrijgbaar in verschillende motieven, bijvoorbeeld met gezandstraald, transparant, veiligheids- of sierglas. De vleugeldiepte hangt af van het gekozen model deurpaneel en ligt tussen de 70 en 95 mm. De maximale deurafmetingen bedragen 1400 mm in de breedte en 2600 mm in de hoogte, Zo kan precies de juiste oplossing worden verkregen.

ALUPROF

Ideaal geselecteerde accessoires

De accessoires voor deurpanelen verschillen qua materiaal en vorm. Hout en metaal in verschillende configuraties en vormen zijn toegepast in boogconstructies, als klink of als ronde, halfronde of vierkante deurgreep handgrepen, enkel- of dubbelzijdig.

Aluminium deursystemen van ALUPROF kunnen ook worden uitgerust met geavanceerde technologische elementen. Moderne vingerafdruklezers kunnen de gegevens van vele gebruikers onthouden. Daarnaast is het systeem voorzien van een bedieningsfunctie via afstandsbediening, knop of smartphone. De in de vleugel verborgen actuator helpt de bewoners bij het openen en sluiten van de deur,

Breed aanbod en aantrekkelijke aanbieding

In verband met de uitbreiding van ons aanbod aan paneeldeuren, beslag en afwerkingstypen heeft ALUPROF een aantrekkelijke aanbieding. Vanaf begin augustus tot het eind van het jaar ontvang je bij aankoop van een deur uit onze catalogus een elegante deurgreep voor het symbolische bedrag van 1 euro. De voorwaarden van de aanbieding en lijst van producten waarvoor deze geldt zijn te vinden op de website en bij handelsadviseurs van ALUPROF.

Hoogste uitvoeringsstandaard

Aluminiumschrijnwerkfabrikant ALUPROF heeft systemen met de hoogste veiligheidsklasse, bestendigheid en esthetiek. Het gebruik van duurzame materialen verlaagt de stookkosten en zorgt voor een lange levensduur. Het brede assortiment maakt het mogelijk om het systeem af te stemmen op de individuele behoeften van de meest veeleisende klant.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%