Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Burghouwt

Sinds 1976 is familiebedrijf Burghouwt groothandel voor de bouw enindustrie. Je kunt bij ons terecht in 8 vestigingen verspreidt over Nederland en natuurlijk op onze zeer gebruiksvriendelijke webshop, waar je meer dan 20.000 producten vindt.

Verstandig bouwen staat centraal
In al die jaren is er één zienswijze die al onze keuzes heeft bepaald: onze klanten faciliteren om verstandig te bouwen. Daarmee bedoelen we verstandig voor mens en milieu en bestendig voor de toekomst. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor verstandig bouwen en gesprekken hierover zwengelen we graag aan. We ondersteunen genomen initiatieven, denk aan stofvrij werken op de bouw en leveren zelf actieve bijdragen hieraan.

Vaak is verstandig werken een kwestie van logisch nadenken, bijvoorbeeld als we vaklieden verkiezen boven ‘goedkope krachten’ of besluiten alleen kwalitatief goede merken in ons assortiment op te nemen. Soms vraagt het om gedurfde keuzes, bijvoorbeeld als we deugdelijke plannen en berekeningen, gevolgd door zeer goede service aanbieden en daarmee kostenbesparing op de lange termijn verkiezen boven een gevecht om de laagste prijs. Onze keuzes maken jouw werk makkelijker. Dat is waar we het voor doen.

3 waarden van Burghouwt
Gemak in bestelling en bezorging, grote voorraad en een scherpe prijs-kwaliteit verhouding; je kunt erop rekenen dat we deze zaken altijd op orde hebben. En toch kiezen onze klanten ook om andere waarden voor Burghouwt.

1. Duurzame relaties

2. Wij maken je sterker

3. We helpen je vooruit

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres P. Calandweg 29
6827 BJ Arnhem
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)26 3684242 E-mailadres info@burghouwt.nl Website burghouwt.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details