Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Hang- & Sluitwerk

Minimalisme en fijne elegantie doorgedacht: De deurkruk met vergrendelfunctie van FSB

HyperFocal: 0

13 januari 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Met de deurkruk met vergrendelfunctie ziet FSB af van een bijkomende rozet voor de grendel. De premium-beslagfabrikant maakt nogmaals duidelijk dat fijne elegantie niet in tegenspraak is met maximaal comfort en de hoogste veiligheidsvoorwaarden en dat bij een gereduceerd design niet op functionaliteit en privaatsfeer moet worden ingeboet. 

Comfortabel met één hand bedienbaar zorgt het nieuwe rozetdesign met geïntegreerde vergrendelfunctie voor een technische optimalisatie bij een gereduceerd verschijningsbeeld. De door de designers Markus Michalski en Michael Schmidt vormgegeven nieuwe vergrendeling maakt privacy mogelijk met één eenvoudige klik. 

HyperFocal: 0

De nieuwe vergrendelfunctie bevindt zich aan de binnenkant van de deur. Met slechts één druk op de ingebouwde drukknop wordt de vergrendeling vastgeklikt en het gebruik van het slot geblokkeerd. Met een nieuwe druk op de knop wordt de deurkruk weer vrijgegeven en kan de deur via de dagschoot geopend worden. Een optionele kleurenschijf en de positie van de drukknop in de rozet signaleren de gebruiker of de deur geopend of gesloten is. Aan de buitenkant biedt een noodopeningsfunctie maximale veiligheid in een minimalistische vormgeving. 

Deurkrukken met vergrendelfunctie van FSB zijn beschikbaar met ronde en hoekige rozet in de materialen aluminium, roestvrij staal, brons en messing. De nieuwe functie kan voor alle deurkrukmodellen met FSB ASL®-lagering gekozen en met tal van deurkrukdesigns gecombineerd worden. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details