Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
GEALAN-acrylcolor® ‒ het origineel.

GEALAN-acrylcolor® ‒ het origineel.

De oppervlaktetechnologie van GEALAN heeft zich sinds 1980 bewezen in miljoenen profielmeters en is daarna continu doorontwikkeld. Nu heeft de systeemleverancier besloten dit hoogwaardige PPMA-oppervlak ook in naam toonaangevend te maken: met het merk GEALAN-acrylcolor® positioneert GEALAN zich per direct onderscheidend op de markt en maakt daarmee het origineel in de toekomst in één oogopslag herkenbaar.

Wat zich zo lang op de markt en miljoenen keren in kunststof profielen heeft bewezen, krijgt nu een eigen merknaam. GEALAN herpositioneert zijn hoogwaardige PMMA-oppervlak: acrylcolor wordt GEALAN-acrylcolor®.

De voordelen van kunststof kozijnen met GEALAN-acrylcolor® zijn al ruim 40 jaar evident: het verfijnde oppervlak van acrylglas is opmerkelijk duurzaam: het gaat lang mee, is weerbestendig en robuust als geen ander. GEALAN-acrylcolor® is daarbij absoluut kleurvast en is verkrijgbaar in een bijzonder breed kleurenpalet, dat zelfs mooie metallic kleuren bevat.

Lange levensduur en duurzaamheid

Naast de uitstekende materiaaleigenschappen en esthetische aspecten scoort GEALAN-acrylcolor® ook hoog op het gebied van duurzaamheid. Dit heeft continue doorontwikkeling van de profielextrusie mogelijk gemaakt. In het proces van tri-extrusie kan naast PMMA en PVC nu als derde materiaal recyclaat worden toegevoegd. Zo kunnen profielen worden gemaakt met een recyclebare kern en eersteklas oppervlakken zoals GEALAN-acrylcolor®. Dit maakt de toch al extreem lang bruikbare en tot 100% recyclebare PVC-kozijnen nog duurzamer, dankzij het efficiënte gebruik van hulpbronnen.

Miljoenen keren beproefd

Sinds de marktintroductie in 1980 tot op de dag van vandaag heeft GEALAN miljoenen profielmeters van zijn acrylcolor-toplaag verkocht. Dankzij de enorme diversiteit van het systeem kan GEALAN-acrylcolor® overal worden aangetroffen – in renovatie- of nieuwbouwprojecten, in klassieke of moderne stijl. In de GEALAN-systemen S 8000, S 9000 en GEALAN-KUBUS® kan elk denkbaar bouwproject, van kozijn- en schuifoplossingen tot aan huis- en terrasdeuren met GEALAN-acrylcolor® gerealiseerd worden – gecombineerd met een eveneens breed assortiment accessoires met dit hoogwaardige oppervlak. En dat niet alleen in Duitsland, maar in heel Europa: ook eigen Franse en Nederlandse systemen worden standaard geproduceerd met oppervlakken van GEALAN-acrylcolor®. Alleen al de jarenlange succesvolle inzet in de praktijk bevestigt hoe uniek het merk GEALAN-acrylcolor® is.

Sinds 1980 heeft GEALAN op het gebied van oppervlakteontwerp voortdurend gewerkt aan de opbouw van een kerncompetentie, die ongeëvenaard is op de markt. Deze unieke positie komt vanaf nu ook tot uitdrukking in de merknaam: met GEALAN-acrylcolor® positioneert de aanbieder van kunststof systemen zijn beproefde oppervlaktetechnologie als origineel.

GEALAN-acrylcolor® – het betere oppervlak. Meer informatie over het origineel vindt u op https://www.gealan.de/nl/innovaties/gealan-acrylcolor

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details